Så fungerar det

Så fungerar det - image Hurfungerar on https://www.tropheum.se

Så här fungerar det

Det börjar med att du skickar in en förfrågan via vårt kontaktformulär. Vi kontaktar dig inom 12 timmar och bokar ett startupmöte.

När vi sedan möts kan du lugnt beskriva ditt projekt och hur du tänker när det gäller olika förpackningar, koppar och färdig produkt. Vad önskar du för innehåll? Ska det vara efter eget recept, från egen leverantör eller vill du att vi hjälper dig att ta fram även innehållet? Efter det skräddarsyr vi projektet för dig och ditt företag gällande prover, leverans, pris etc.

När vi landat i något riktigt bra och du är nöjd så startar vi projektet och du får en uppskattad leveranstid. Hela processen tar 3-10 veckor beroende på hur kundanpassade produkter du vill ha.

Vi tar också hand om logistiken till ditt lager eller till din direkta kund, du bestämmer själv hur du vill ha det. Om du vill att din förpackning, kopp, flaska eller påse anpassas med t ex egen logotyp så löser vi självklart även det.

Vi är flexibla, lyhörda för dig som kund och vår målsättning är alltid att du ska få det exakt som du vill. Tropheum är ett flexibelt företag och vi sätter alltid våra kunder i centrum.

Det händer dock ibland att just vi inte lösa ditt projekt, då gör vi vårt bästa för att ansluta dig till rätt företag i vårt nätverk som kan gå vidare med dig.

Kontakta oss

info@tropheum.se